Carrito
No hay productos en el carrito
Idioma

Kiko Muñoz gana el concurso "Jove Empresari de Menorca 2010"

L’empresari Kiko Muñoz s’ha endut el guardó a Jove Empresari 2010 per la gestió al front de El Paladar Jamoneria & Delicatessen. Amb només 35 anys, aquest jove ciutadellenc ha aconseguit el guardó que atorga l’associació Joves Empresaris per la gestió del seu negoci d’alimentació especialitzat en productes delicatessen i pernil.

EL PALADAR GUANYA LA SISENA EDICIÓ DEL PREMI JOVE EMPRESARI 2010



 

L’empresari Kiko Muñoz s’ha endut el guardó a Jove Empresari 2010 per la gestió al front de El Paladar Jamoneria & Delicatessen. Amb només 35 anys, aquest jove ciutadellenc ha aconseguit el guardó que atorga l’associació Joves Empresaris per la gestió del seu negoci d’alimentació especialitzat en productes delicatessen i pernil. El jurat va considerar que el seu negoci complia amb escreix tots els requisits de valoració del premi, la innovació d’un negoci que no existia fins llavors a Menorca, la seva espectacular expansió en tots els ratis i la consolidació que projecta.     
 
Per la seva banda, els promotors de Cerveceria Tramuntana van guanyar el premi Emprenedor Jove pel seu producte fresc i innovador a Menorca com és la cervesa Illa que aquest estiu han llençat al mercat. La seva concepció de la seva idea de negoci i la seva projecció també es van posar de relleu.
 
NOU EMPLAÇAMENT I NOVA POSTA EN ESCENA
 
Per primera vegada, la sisena edició dels Premis 2010 va desplaçar-se del seu escenari habitual de la Sala d’Actes del Consell Insular a Maó. Amb la voluntat que es converteixi en un esdeveniment itinerant que pugui ser compartit per tota la Illa, aquest any es va escollir Ciutadella i el seu claustre del Seminari, que es va omplir d’empresaris amb una posta en escena innovadora en la que va destacar la participació dels guardonats d’edicions anteriors i la presentació dels candidats finalistes a Joves Empresaris mitjançant un vídeo introductori.
 
L’acte, que va ser conduit pel responsable de comunicació de Joves a Menorca, David Baret, va tenir dues parts ben diferenciades. Una primera, més institucional i una segona, centrada en els veritables protagonistes. La primera persona en prendre la paraula va ser la presidenta de Joves Empresaris de Balears, Irene Llull, que va ser l’encarregada de donar la benvinguda a tots els assistents. Tot seguit, l’alcaldessa de Ciutadella, Pilar Carbonero, com amfitriona i les dues darreres intervencions pel Director General de Joventut del Govern Balear, Joan Ferrà i la Consellera d’Economia i Medi Ambient del Consell, Antònia Allès, que va donar el seu


suport a la classe empresarial que lluita per sortir del context de la crisi.
 
La segona part, seguint l’estil de les millors gales de Hollywood, es va descobrir el nom dels guanyadors i es va poder escoltar el testimoni dels premiats d’anteriors edicions que van encarregar-se de presentar cada candidat. D’aquesta manera, Joves Empresaris va voler posar en relleu l’empenta que signifiquen aquests reconeixements i la solidesa dels guardonats en aquestes sis edicions.
 


L’acte el va tancar la vicepresidenta de Joves Empresaris a Menorca, Mònica Pons, que va llençar un missatge clar: “Aquells empresaris i emprenedors que siguin capaços d’obrir la seva ment, que sàpiguen superar barreres geogràfiques, idiomàtiques i que tinguin constància, podran seguir triomfant en un món on les limitacions gairebé depenen més d’un mateix que no pas dels altres. Qui pot parlar de crisis amb els projectes que s’han conegut avui, a l’expansió que estan duent a terme empreses premiades en edicions anteriors que  obren franquícies, enceten nous mercats a l’Europa de l’Est o venen software i tecnologia a la resta d’Espanya.” Per acomiadar-nos, es va servir un aperitiu amb productes menorquins gentilesa de Bodegues Binifadet, Subaida, Mercadal i Cerveseria Tramuntana.

También te puede interesar:

 

Publicado el
RSS 2.0 (El Blog de El Paladar)

Deja un comentario

( * ) Campos obligatorios
Tiempo de carga: 0.419 segundos