Queso Binigarba (Mahón-Menorca)
Queso Binigarba Mahón-Menorca
Binigarba empezó con un rebaño de una veintena de vacas, que se fué incrementando hasta el día de hoy con más de un centenar de ejemplares, todas ellas son de raza Frisona, caracterizada por su alta producción y calidad lechera.
La calidad de nuestros productos está basada en una excelente producción artesanal, a partir de la materia prima de calidad proporcionada por nuestro rebaño.
Mahón-Menorca DOP Cured Cheese – Intense Flavor & Heritage of Queso Binigarba (Mahón-Menorca)
Semi-Soft Rind Cheese – An Artisan Delight of Queso Binigarba (Mahón-Menorca)
Mahón-Menorca DOP Semi-Cured Cheese – Mediterranean Tradition of Queso Binigarba (Mahón-Menorca)
Hard Cheeses – Authentic Excellence in Every Bite of Queso Binigarba (Mahón-Menorca)
Mahón-Menorca Cheese Binigarba Semi Mini 1.1 kg
Queso Binigarba (Mahón-Menorca)19,45€
Semi-cured Mahón-Menorca DOP cheese, made in Menorca with cow’s milk. Approx. 1.1 kg format.
Mahón-Menorca Cured Cheese Binigarba – Raw Cow’s Milk
Queso Binigarba (Mahón-Menorca)18,14€
Binigarba cured Mahón-Menorca cheese. Raw cow’s milk. Aged ≥ 6 months. Firm texture, strong flavor. Artisan production.
Mahón-Menorca Semi-Cured Cheese by Binigarba – Traditional Island Delight
Queso Binigarba (Mahón-Menorca)16,09€
Traditional Mahón cheese with a smooth, orange rind and a balanced, creamy flavor. Aged between 2 to 5 months.
Mahón-Menorca Cured Cheese Binigarba 800 g – Raw Cow’s Milk
Queso Binigarba (Mahón-Menorca)15,87€
Binigarba Mahón-Menorca cured cheese, approx. 800 g. Raw cow’s milk, aged ≥ 6 months. Artisan production with DOP certification.
Filter by