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Espinaler-Flavored Potato Chips with Appetizer Sauce – 125 g Bag

Espinaler-Flavored Potato Chips with Appetizer Sauce – 125 g Bag

Crisp gourmet potato chips infused with the legendary Espinaler appetizer sauce. Made with high-altitude Soria potatoes, 100 % olive oil, and very low salt. Additive-free and gluten-free. View more
Mas información sobre Espinaler

  • Sku 222130
  • Brand
Description

Espinaler-Flavored Potato Chips with Appetizer Sauce – 125 g

These gourmet chips combine traditional Espinaler potato crisps with the iconic Espinaler sauce flavor—vinegary, smoky paprika and spice notes—for a perfectly balanced snack.

Product Highlights

  • Premium origin: potatoes grown at around 1,000 m altitude in Soria.
  • Quality frying: cooked in 100 % olive oil with minimal salt.
  • Authentic sauce taste: subtle vinegary, smoky and spiced aroma reminiscent of Espinaler sauce.

Ingredients

  • Potatoes
  • Olive oil (~34 %)
  • Natural flavorings (~6 %) including acidity regulator (E 330), smoked paprika colour (E 160c), antioxidant (E 307)

Nutritional Info (per 100 g)

  • Energy: ~493 kcal (2 061 kJ)
  • Fats: 34 g (saturated ≈ 5 g)
  • Carbohydrates: 43 g (sugars ≈ 0.8 g)
  • Proteins: 7.6 g | Salt: 1.6 g

Allergen Information

Gluten‑free; no allergens listed.

Storage Advice

Store in a cool, dry place away from heat and light. Consume before the “best‑before” date to retain maximum crispness.

Mas información sobre Espinaler

EXPANSIÓN INTERNACIONAL DE ESPINALER

2012

En el año dos mil doce, se comienza la expansión de Espinaler en Europa. Hoy día, la compañía exporta sus productos a diferentes países de Europa y Asia.
El día de hoy, David y Miki Tapias, tataranietos del creador, son la quinta generación que prosigue sosteniendo exactamente la misma filosofía que en mil novecientos cuarenta y seis les inculcó su abuelo y, después, su padre: ofrecer un producto de muy alta calidad, elaborado y envasado en su instante inmejorable.

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